Paniken när tentaresultatet kommer

 
 
Det blir alltid en sorts explosiv, panikartad situation när man till exempel helt lugnt sitter och pratar med sin klasskompis över lunchbordet och hör mobilen vibrera till, kikar lite tankspritt över den medan man upprätthåller konversationen och sedan läser de där små orden ... All tanke på tidigare diskussion eller stämning försvinner då plötsligt ut i rymden och man utropar: "TENTARESULTATET HAR KOMMIT!!!".
 
Händer flyger på mobiler, hjärtan börjar klappa, fingrar börjar skaka. Man blir stressad och nästan lite rädd för att se sin dom. I vilket fall var det så för mig i förrgår när tentaresultatet för histologi kom ut. Det hade inte känts speciellt bra när jag gått ut från tentan, eftersom jag hade ramlat ner i precis den fallgrop som jag hade blivit varnad för på den här kursen: att man tittade för mycket på preparaten och glömde att lägga ner tid på att plugga teori. (Så onödigt nog gör jag också ett försök till att uppmana andra att INTE glömma teorin!) 
 
Därför var jag extra nervös eftersom jag anade att jag skulle ligga precis på gränsen. Som tur är var det på rätt sida av gränsen!!! Åh, en sådan lättnad och lycka! Mitt sympatiska nervsystem gick på högvarv när jag skrollade ner i resultatlistan, hittade mitt kom-ihåg-nummer och drog hårt efter andan samtidigt som jag lade handen för munnen när jag såg att det stod ett "G" på min rad och utbrast: "JAG BLEV GODKÄND!"

Comments

Kajsa

Åååh Grattis Viktoria!!! :) Häftigt att du tentade på Victoriagatan oxå ;)

Svar: Eller hur, min "favorit"-gata, haha! Tack så jättemycket underbara du! :D
Viktoria - Hallon

2015-03-25 @ 19:19:53

Tove Kjaerran

Åh GRATTIS! Finns inte mycket som slår den där lättnaden efter att ha klarat det "omöjliga", hihi! Fortsätter hålla alla tummar för dig! ♥

Svar: Hihi, vad snäll du är! Tack så mycket!!
Viktoria - Hallon

2015-03-25 @ 21:33:27
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

teruko

Grattis!
Minns känslan fastän det var lääänge sedan den var aktuell! ;-)

Svar: Tack så mycket kära du! Visst är det en härlig känsla att bli godkänd!
Viktoria - Hallon

2015-03-25 @ 22:24:53

Jessica

Åh den där känslan är ju så himla skön! Vet inte hur många jag varit rädd för att inte klara mig för att sen inse att jag var godkänd! Grattis!

2015-03-29 @ 20:03:13
URL: http://yiskha.blogg.se/

angelicasvarld.blogg.se

GRATTIS - Bra jobbat!

2015-03-29 @ 20:07:19
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/

Amanda CL

grattis!!!!!

2015-03-29 @ 20:09:31
URL: http://amandacarlberg.se/

Hanna Victoria Sahlqvist

Åh grattis, va kuuul :D
Kram Hanna!

2015-03-29 @ 20:29:00
URL: http://hannizons.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0