Pyjamasparty på en måndag

 
Tänka sig, om en vecka och en dag är det dags för mig att gå på sommarlov! Så här näst sista veckan av mitt första år på läkarprogrammet försöker jag träffa mina vänner så mycket som möjligt, eftersom de flesta flyger och far iväg till alla möjliga ställen över sommaren. I måndags hade vi exempelvis en superhärlig kväll tillsammans där vi bland annat busade i slottskogens labyrint... 
 
 

... kollade på sälar... 

 
... och hade pyjamasparty! På en måndag, tihi. Det är svårt att veta vad som gör mig gladast i den här bilden: mina fina flickor Therese, Olivia och Anniina... eller popcorn + Ben&Jerrys! Nä, jag skojar - det är ett lätt val! Så fina vänner kan man inte köpa för pengar! 

 
 
Det mysigaste som finns är att vakna och få en kram! (Det är en av de saker som jag saknar med att ha flyttat hemifrån). Vi åt frukost tillsammans hemma hos Anniina och drog sedan iväg till skolan för seminarium, nöjda med en härlig kväll tillsammans! ♥

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Men ååh, så mysigt! (Svårt att veta vad som gör mig gladast med detta inlägg - att du är så lycklig, eller glass-sorten... :p Näääärå.)

Du har en makalös förmåga att skaffa dig nära vänner, och speciellt i gäng! Sådan typiskt gäng-tjej som alltid har så roliga saker och drar ihop alla. Jag måste medge mig avis!

Svar: Hihi, oh you ;) Ja, verkligen! Jag har nyligen också lagt märke till detta faktum och reflekterat över det... Jag är verkligen ingen ensamvarg, jag är en flockmänniska som behöver både stöd och dels utgöra ett stöd för andra för att må bra. Dessutom är det precis som du säger: så himla kul! Jag längtar tills när vi ska ses igen och hitta på skojiga saker! Det är helt galet att vi endast har setts ungefär 2 veckor IRL - och ändå tycker jag om dig så mycket! Vår internettid ihop är ju dock lite längre, hihi :)
Viktoria - Hallon

2015-05-28 @ 08:15:43
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0