Valborg var en stor skrattfest!

 
Valborgsmässoafton igår var en så härlig, rolig dag på många olika sätt! Jag hade ett underbart infirande av våren med mina vänner: dagen började i regn och slutade i strålande solsken, men vi hade lika kul vilket som! Vi hann med allt från en lite annorlunda picknick till traditionell mösspåtagning, till att se Chalmers cortège till att skratta loss hela kvällen på en restaurang! Men låt oss börja från början! 


Först anlände vi hemma hos fina fröken Olivia, som hade trotsat regnet för att plocka blommor - Valborg är ju ett firande av våren! 


När jag kom in i hennes rum pep jag till av glädje! Vi hade velat ha vår picknick utomhus, men med tanke på väderleksrapporten hade vi fått arbeta om idén lite. Vi slog oss ner på Olivias golv och åt massor av god mat medan vi lyssnade på mycket autentisk fågelsång (från Olivias dator), haha! 
 
 

Anniina och Olivia! 

Joel och Gustavo (plus Olivia 5 år). 


Valborg är ju inte bara vårens högtid, utan även studenternas! Vi hade bestämt oss för att fira en högst traditionell Valborg med studentmössor! När jag stoppade huvudet i mössan kunde jag riktigt se framför mig massa fina minnen från när jag bar den sist gång, på min student för två år sedan! 
 
 

I traditionens anda tog vi oss ner till Poseidon och Götaplatsen för att gå i studenttåget längs Avenyn bakom vår studentkår! 


Therese var superredo! 


I Trädgårdsföreningen lyssnade vi på musik från olika studentkårer, sjöng med lite grann och njöt stort av när solen kikade fram och värmde oss allihop! 

... och så fick vi äntligen vifta med våra studentmössor i slutet på studentsången och utropa: "Hurra!" 
 
 
 
Senare på kvällen var det dags att kolla på Chalmers cortègen, vilket är en parad av vagnar som tar upp (och driver med) årets händelser i Sverige och runt om i världen! Vi hittade en grym plats där vi satt med filtar och myste, ett gäng på 9 personer, medan vi pratade och skrattade under cortègen!  Utbytet av Stig var en underhållande vagn! 


Även hittade jag ett annat finskt Hallon som jag kunde identifiera mig med, haha! 


Mässlingutbrott, this party is going viral (=virus)! 

Den här var nog min favorit! Skidåkarna startade och gled runt blanda alla vandrande träd - norskan och tyskan kom visst bort lite och Kalla kom först i mål! 
 
 
Frusna efter att ha suttit stilla länge begav vi oss till Avenyn för att varva ner på en restaurang. Jag tinade mina isbitar till fingrar på en varm choklad - och sedan satt vi där ett helt gäng i flera timmar och hade det supertrevligt tills det blev mörkt! Det var länge sedan jag skrattade så mycket och så hårt! Valborg var verkligen en megatoppendag!!! ♥ 

Comments

Miss Baby Peaches

Du ser ut att ha haft en jättehärlig valborg :)

2015-05-01 @ 15:19:45
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Melody

Vilken fin start ni fick på våren med pickning, studentmössor, sång och glada skratt. Kul att se dina bilder från cortegen. Jag gillade också den vassa Kalla!

Svar: Ja det var verkligen en toppendag! Eller hur, Kalla var klockren!
Viktoria - Hallon

2015-05-01 @ 15:38:51

Emelie Blad

Hahaha, du har helt rätt i att detta var ett toppeninlägg. Och jag älskar alla vagnarna - gudars, vilken härlig humor!

Svar: Haha, ibland vet man när man kommer få till det! Absolut, jag skrattade massor åt vagnarna - samtidigt som de fick en att tänka till ibland!
Viktoria - Hallon

2015-05-01 @ 16:33:17
URL: http://sockerskrin.blogg.se/

JUNITJEJ

Vilken trevlig valborg!

Svar: Det var den minsann!
Viktoria - Hallon

2015-05-01 @ 20:38:42
URL: http://www.junitjejen.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0