En levande söndag

 
Jag har känt mig riktigt levande idag. Det kan ha varit min tidiga och fantastiska start på morgonen, när gulaktiga, lysande solstrålar försökte kika in under rullgardinerna, och fick min Paristavla att glittra i guld när jag öppnade min lägenhet mot den ljusa morgonen. Det var verkligen ett sådant där "morgonstund-har-guld-i-mun"-tillfälle! 
 
Eller så kan det ha varit min mysiga förmiddag på mitt pluggcafé, där jag fick se massor av par, familjer och vänner som spenderande sina söndagsmorgnar tillsammans. På något sätt kände jag mig lite delaktig i deras mysiga ögonblick; diskret tittade jag då och då upp från mina anteckningar för att tjuvkika stunder som när en familj hämtade ut en specialbeställd, fantastisk tårta eller när ett busigt barn lekte med ringklockan och sedan frågade sin förälder med världens oskyldigaste röst om den kunde få en chokladboll. 
 
Två höjdpunkter fick mig att lysa upp: dels när baristan slog på min favoritspellista (sist gång jag var där frågade jag om hon hade lust att göra det - men den här gången frågade jag inte ens! Caféstammis, hihi...), och dels när jag blev överraskad av att min vän Anniina kikade in och förgyllde min dag med sitt underbara sällskap! Sådana här härliga dagar får mig att uppskatta livet så enormt starkt! 

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0