Ledigheten var fantastisk medan den varade

 
Helgen var underbar med frihet från plugg, då jag bara kunde fokusera på mig själv och göra saker som jag mådde bra av! Först hade jag svårt att stressa ner, men när jag väl lyckades så var det hela riktigt hälsosamt och utvilande för mig. Nu är jag mer eller mindre redo för att återgå till verkligheten, som ser ut som följande: 
 
 
Med tanke på att jag inte ville plugga till två tentor samtidigt, utan att fokusera på en för att lyckas med den (omtentan, del II i fysiologi), så betyder det att jag har kommit efter i det vi skulle kunna till den tentan som jag hoppade över (del III i fysiologi) och måste ta igen detta nu.
 
Igår gjorde jag en summering av det jag ska ta igen, och insåg att det är fem delområden med totalt ca 37 lektioner. Trettiosju. Trettio-sju. Om det inte var så sjukt många att det blir lustigt så skulle jag varit superrädd nu. Istället kan jag för tillfället bara se humorn i det hela när jag tänker på att jag har en månad på mig att lära mig allt det här till omtentan strax innan jul. Nåja, jag gör mitt bästa och så får vi se hur långt det räcker för den här gången också! Kämpar man inte så kommer man ingenstans! Kram på er, goingar! 

Comments

Erica

Kämpa på! :D Du kommer klara det!

Svar: Stort tack för peppen! :D
Viktoria - Hallon

2015-11-24 @ 12:53:45
URL: http://ericaskyllkvist.se

teruko

Heja dig!

Svar: Hihi, tack!!
Viktoria - Hallon

2015-11-24 @ 16:05:47

Anonym

Kämpa! Klart du kommer fixa det (skulle du ändå inte göra det är du inte sämre människa för det).

Svar: TACK! Jag ska försöka!!
Viktoria - Hallon

2015-11-24 @ 18:09:14


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0