Fotografering i Botaniska Trädgården

 
Den här söndagen bestämde jag mig för att ägna mig åt en av mina favoritaktiviteter, som hamnar mer och mer åt sidan när studierna prioriteras: fotografering! Jag ville ha en mysig höstfotografering i Botaniska Trädgården och fick sällskap av två vackra, unga kvinnor vid namn Olivia och Anniina. Problemet var att vi har haft en alldeles för varm höst i år - så nästan alla träd är fortfarande gröna! Det mest höstiga fotot blev på supermysiga Olivia här ovanför. De andra bilderna blev mindre höstiga, men icke desto mindre fina! 
 
 
Jag anlände iklädd gråskala plus rosa läppar. 
 
Busiga Anniina lyste ikapp med solen! 
 
 
Oturen var att mitt kamerabatteri tog slut ganska kvickt och extrabatteriet låg kvarglömt hemma... Istället tog jag, Anniina och Olivia en promenad bland de blommande växtligheterna och slog vi oss därefter ner spontant på ett café och pratade. Och pratade. Lustiga anekdoter från våra barndomar, reflektioner över varför vi är som vi är och spekulationer om hur vi kommer bli som färdiga läkare. Jag älskar känslan av att verkligen få kontakt med människor, då samtalsämnena finns i överflöd och man bara pratar från hjärtat, helt omedveten om att tid passerar ♥ 

Comments

Emelie

Så vackra bilder, och det syns på bilderna att du får kontakt med dem, som du beskriver. Jag tror att det faktum att ni är så bra vänner gör att ni verkligen kommer fram till varandra i fotot också.. (eller så flummar jag bara på, men det känns så åtminstone!)... Dessutom såg jag ju att du har samma sorts halsduk som mig, så finurligt! Cubus, inte sant?

Svar: Tack så mycket, fina Emelie. Jo, men jag tror att du är något på spåren där! Enligt mina upplevelser brukar de bästa bilderna bli när fotografen och modellen är bekväma med varandra och ännu bättre ju närmare vänner de är! Åh, när vi ses nästa gång borde vi ha fotografering!! Jag skulle älska att ha dig som modell! Halsduken är faktiskt ett nyinhandlat fynd från Ullared (var där i helgen!), men visst är den fin? Hade inte tänkt på att du har en liknande, men nu när du säger det så känner jag igen det!
Viktoria - Hallon

2015-10-06 @ 06:42:25
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0