Några lyckliga stunder

 
Lyckan for genom mig när jag var ute och sprang häromdagen. Plötsligt bubblade den magiska, glada känslan upp som ett litet fyrverkeri inuti mitt bröst, och började studsa runt - upp i huvudet och ut i armar och ben. Det var lite som att befinna sig i en dröm, där jag såg allt omkring mig genom nya, positiva ögon: det sköna solljuset som smet mellan träden, de blommande vitsipporna överallt och färgstarka blad som försiktigt slagit ut kring motionsspåret.
 
Det var frihet att springa, full av ork, och i bara ett lager kläder på benen och två på överkroppen. Jag mimade med min peppande musik när jag var ensam i spåret (och ibland även när jag mötte folk, haha - jag kunde inte låta bli)! Vilka fantastiska känslor det var! 
 
 
 
Andra fantastiska känslor kan man ju få när man får den här läckra synen. Hemma hos Olivia avnjöt jag och gänget igår en riktigt god måltid bestående av pannkakor med grädde, nutella och sylt, samt fruktspett! 
 
 
 
Dessutom kan jag inte låta bli att le när jag skådar den är bilden och tänker tillbaka på vår mysiga stund tillsammans, jag och mina vänner! Therese, Anniina, Olivia och Joel är fyra busiga själar som jag är glad att jag har funnit här - min egen lilla Göteborgsfamilj! 

Comments

Lovisa

Vad härligt med en springtur! Mums pannkakor!:)

Svar: Jag instämmer på båda punkter!!
Viktoria

2016-04-15 @ 13:27:44
URL: http://avlovisas.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0