Trädgårdsriket Gunillaberg

 
I helgen sökte jag lugn och ro för att vila upp mig efter den intensiva tid av tentor och resor som slitit på mig. Jag och Fredrik for till Jönköping och han berättade på lördagsmorgonen att han skulle ta med mig till ett ställe... Men han berättade inte vart! Nyfiken i en strut försökte jag pressa ut informationen ur honom hela morgonen, men han bara log och sa: "Jag vet att du kommer gilla det".  
 
 
 
Till slut nådde vi fram till den ack så hemliga destinationen som var en enorm trädgård kallad Gunillaberg! Där fanns massor av konstnärliga och vackra växter och utställningar som gjorde att jag praktiskt taget hoppade av glädje! Jag älskar att beskåda vackra saker - speciellt när de har med blommor och blader att göra. Jag kramade Fredrik av lycka över att han visste precis vad som var den perfekta, underbara aktiviteten för mig en sådan här dag! 
 
 
Vi strosade omkring bland ovanliga blommor i rika färger, allt fint planterat och ordnat. 
 
Fredrik blev tokig i alla djur och försökte mata getter, kor och får med gräs. 
 
Själv bad jag geten att titta in i kameran och säga "Omelett!" 
 
Inne i ett växthus låg en katt med slutna ögon, mycket rofylld. 
 
En glad Viktoria! 
 
Det vackraste var en äng med planterade, vackra, himmelskt doftande liljor! 
 
 
Vi avslutade besöket med att ta en fika och sitta och bara känna in stämningen! Det var en superhärlig utflykt där man kunde ta allt i sin egen takt, och beskåda alla sköna ting som naturen (och en duktig trädgårdsmästare) kan erbjuda! 

Comments

FrökenTV, bloggen om tv och film

vad fina bilder <3

2016-08-12 @ 10:52:27
URL: http://efji.blogg.se/

Emelie

Åh, Viktoria, det där låter verkligen som PERFEKTA dagsutflykten! Fredrik är verkligen en pärla, så som han känner dig och tar hand om dig. Lyckans ost! Och du, du förtjänar allt det som du får och jag hoppas du kan njuta til hundratio procent! Själv sitter jag här och kärleksbubblar, både för din och min egen skull och jag tycker att livet är SÅ BRA!

Svar: Åh, tack fina du! Jag är så lyckligt lottad att ha en sådan klippa vid min sida! Han gör verkligen allt för att göra mig glad och tar så bra hand om mig. Jag stornjuter! Åh, jag hoppas att du har njutit lika mycket av din härliga Parissommar nu när du är tillbaka i Sverige! <3
Viktoria

2016-08-12 @ 11:12:03
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Daniella 🌙

Åh vilken gullig pojkvän och vad fint det var där!

Svar: Visst var det och ja, han är underbar :D
Viktoria

2016-08-13 @ 17:13:08
URL: http://daniellachanelle.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0