Nya träningsskor - tagga vårlöpning!

 
Kolla in mina nya, supersnabba springskor! Eftersom mina gamla blivit på tok för icke-stötdämpande och jag behöver ha bra skor inför träningen till Göteborgsvarvet så införskaffade jag de här supersköna dojorna: Asics Gel-Luminus! Jag roade mig med att prova massor av skor, kolla in mitt löpsteg och göra inlägg utformade efter mina fötter.
 
Detta gjorde dock att det sved i plånboken i kassan, men det får det vara värt om jag har ett par bra skor som förhoppningsvis minskar risken för återkommande beninflammation och gör att jag pronerar mindre! Jag längtar supermycket till vårlöpning i mina nya älsklingar! 
 
 
Oj, vad jag kommer susa fram i dessa! 

Comments

Veronica Wallgren

Snygga!

2016-02-26 @ 20:40:26
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

Sarah

Kul me nya skor :)

2016-02-26 @ 22:30:38
URL: http://CheerSarah.devote.se

Daniella 🌙

Tycker det är så spännande att människor genom att kolla på hur man går och springer kan hitta skor som passar perfekt. Jag gjorde det på löplabbet en gång men jag sprang så skevt att de inte kunde hjälpa mej...

Svar: Aj då, det var ju tråkigt att höra! :(
Viktoria

2016-02-26 @ 23:51:36
URL: http://daniellachanelle.se/

Linda Ph

Vad bra att du har skaffat nya löpdojor! Min man har också beninneflammation så förstår verkligen betydelse av rätt skor och skoinlägg - och hur det påverkar en i vardagen. Stackars dig! Vilken kämpe du är som fortsätter!

Svar: Tack så mycket! Det är bara att försöka göra det bästa av situationen och jobba vidare! :)
Viktoria

2016-02-27 @ 05:32:48
URL: http://lindaph.blogg.se/

Jenny

Jag har också haft problem med återkommande benhinneinflammation och gick till läkaren som sa 1. Det finns ingenting som heter benhinneinflammation, utan det är typ ett felaktigt samlingsnamn som kan orsakas av massa olika saker, men inte att det blir en inflammation i benhinnan. Han sa även 2. Att mina besvär (det jag vill kalla benhinneinflammation) kom från ryggen. Han märkte det i och med att jag fick lika ont i båda benen, så min rygg är stel och kotorna typ trycks ihop i och med att jag sitter väldigt mycket (pluggar på uni som du), och därför sa han att jag ska dels stärka bålen med sit ups, dels sträcka ut ryggen och inte sitta långa stunder utan att röra på mig och dels fixa väldigt mjuka inlägg till skorna som tar upp stötdämpningen så att ryggen inte behöver det. Och det har blivit bättre! Ett tips ifall du har ont i båda benen lika mycket! :)

Svar: Hej Jenny! Vad intressant! Det första han sa visste jag också, men det är lättare att kalla det för benhinneinflammation så att folk förstår. Det där om att det kan komma från ryggen hade jag ingen aning om, men eftersom jag har lika ont i båda benen kanske det kan stämma för mig också! Jag ska ta till mig tipsen med att stärka bålmuskulaturen och resa på mig regelbundet! Tack så jättemycket! :D
Viktoria

2016-02-27 @ 07:33:21
URL: http://garngalning.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0