Lycklig morgon

 
God morgon du vackra människa! Är det inte en härlig dag? Tänk att vi har lyckan att vakna upp till en så fantastisk värld, fylld av godhet, glädje och skönhet! Det är inte alla gånger jag tänker på det, men idag är en sådan dag då jag verkligen uppskattar att vara levande. Att jag fick se en praktfull, färggrann soluppgång imorse och byta en kram med min härliga lillasyster som sovit över, är små, enkla stunder som göder min personliga lycka och får mig att må underbart! 
 
 
 
Denna näst sista vinterlovsdag får jag göra exakt vad jag vill. Förvisso "måste" jag plugga - men egentligen så måste jag inte alls det. Att plugga idag är ett aktivt val som jag gör för att jag vill klara studierna som jag själv har valt. Ingen tvingar mig; jag pluggar för att jag vill lyckas! Självklart klagar jag (ibland väldigt mycket), men det betyder inte att jag inte är överlycklig att gå denna utbildning. Det betyder bara att jag för tillfället har lite svårt att se målet i slutändan. Men jag oroar mig inte, för jag hittar alltid tillbaka till målet förr eller senare igen. 
 
För att förgylla pluggandet kombinerar jag det med andra saker som just jag mår bra av: ha tända ljus, sitta invirad i en gosig halsduk, ta korta pauser för att göra yoga och mental träning, värma händerna och själen med en kopp te, tjuvkika på instagram/weheartit, lyssna på den sköna tystnaden eller ha en stillsam spellista på i bakgrunden... En av de bästa sakerna med att bo själv är att kunna organisera min omgivning helt som jag vill, utan att ta hänsyn till någon annan, så det tänker jag njuta av för fulla muggar! 
 
Ha en förträfflig tisdag! Let it be a good one! 

Comments

Anna

Vilka härliga bilder! :)Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0