Pluggpaus - soldags!

 
För tre-fyra veckor sedan brann det i chatten mellan mig och tre gymnasievänner Mirjam, Marianne och Emelie om när vi skulle bestämma ett datum för att träffas i sommar. Vi var tvungna att ta hänsyn till mitt sommarplugg och deras respektive sjukhussommarjobb (vi alla är vårdstuderande!) - och till slut kom vi överens om att den 25 juli (i måndags) skulle det äntligen bli av! 
 
 
På tåget satt jag och pluggade fotens ben och leder på mina flashcards för att verkligen försöka utnyttja tiden. (Tentavecka är serious business...)
 
 
Sedan fann jag dessa vackra damer chillandes i gräset, njutandes av soldiset! Det var ändå skön värme trots bristen på direkt solljus, och vi hade supermysigt med att förhöra varandra om våra senaste livshändelser, tankar, känslor och planer! 
 
 
 
Vi vågade oss även på ett dopp i havet - mitt första dopp för i år! Som fullständig badkruka huttrade jag hela vägen ner tills jag doppat huvudet. Efter det får jag erkänna att det faktiskt var rätt skönt! I typ 10 minuter, sedan var jag nöjd. 
 
 
Även hade vi härlig picknick med grillad korv, potatissallad, bullar, melon, marschmallows och annat smått och gott! 
 
 
 
Det var avslappnande och skönt att under tre timmar på stranden kunna släppa taget om tanken på tenta och press, för att njuta av en välbehövlig pluggpaus. Dessutom hade jag saknat mina vänner!! ♥ 
 
Samma kväll tog jag mig tillbaka till Göteborg under mindre trevliga omständigheter. Låt oss bara säga att det involverade en överpackad buss, svett, värme, trängsel, en irriterande pratglad norrman och doften av spya... En halvtimme för sent rullade vi in på Centralen och jag fullkomligen kokade av frustration. Som tur var kom Fredrik och hämtade mig och fick sakta mitt dåliga humör att rinna av mig. 
 
Nåja, man kan inte ha flyt jämt! Det var värt att uppleva busshemskheterna för att få återse tjejerna! 

Comments

Inez

Åh, låter riktigt mysigt! :) Pauser behöver man ju! höver man ju!

Svar: Visst är det så! :)
Viktoria

2016-07-29 @ 16:23:03
URL: http://mazraegangall.se

K

Härliga sommarbilder!

Svar: Tack!!
Viktoria

2016-07-29 @ 16:24:39

Emma .MII

Kul och kika in i din blogg! Härliga bilder!! :-))) KRAM från Italien! Emma .MII

Svar: Tack så mycket! :)
Viktoria

2016-07-29 @ 16:53:17
URL: http://emmamii.blogg.se

Erika

Vad härligt och sola! Försökte också sola idag men regnet kom och förstörde allt :(

Svar: Dumt regn :( Vad ska vi med det till? ;)
Viktoria

2016-07-30 @ 17:36:10
URL: http://eriikasworld.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0