Chillin' in the summer time

Det är sommar och härliga tider, oavsett om solen välsignar oss med sin närvaro eller inte. Så länge som ledigheten härjar är jag lycksalig! Här är några snapshots från fina stunder de senaste dagarna. 
 
1) Pioner gör mig lycklig, och när jag fann några i Fredriks föräldrars trädgård var inget undantag. 2) Diggar duggregniga joggingturer i motionsspåret. 
 
 
3) Sommarfeeling uppvriden på högsta volym när jag plockade smarriga jordgubbar från trädgårdslandet. 4) Pusssar är inte heller fel. 
 
 
5) Trädgårdshäng, solglasögon och hängmattor gör det svårt att klaga på sommarliv, eller hur Fredde? 
 
 
6) Inte ens regn hindrar mig från att gå ut och njuta av sommartider. 7) Alltså, rosetten under hakan, haha! Så gullig! 

Comments

Emelie

Haha, maw, vad söta ni båda är på sista bilden! Var det en mysig promenad?
Och så måste jag fråga; har ni smeknamn på varandra? Jag anade ett "Fredde" där uppe - är det "courant"? ;) (shit kommer inte ihåg ordet på svenska, har blivit franskifierad!!!!)

Svar: Regnpromenaden var trevlig eftersom det var skönt att komma ut ur huset, men vi var ganska lättade att komma in igen, hehe. Smeknamn finns det allt några av! Jag har försökt snappa upp några av Fredriks vanligaste smeknamn på mig de senaste dagarna och har kommit fram till följande: hjärtat, plutten (=mycket förekommande!), babe/bae, älskling och olika former av "kärlek-" plus någon ändelse, t.ex. kärleksmums, kärleksblomma, kärleksprinsessa. Jag å andra sidan har inte lika många smeknamn på honom, oftast bara älskling, babe/bae, min prins. "Fredde" kan jag dra till med på skoj någon gång när jag pratar med andra än honom själv, haha!
Viktoria

2016-06-22 @ 09:56:05
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0