Jag och min finfina finländare på miniresa ♥

 
Mitt sommarlov har officiellt börjat!!! Jag startade den med ett pang och har hållt uppe takten sedan dess! Först i helgen var det överraskningsfest för Fredrik och sedan storstädning och megarensning i hans lägenhet som tog musten ur oss båda. 
 
Med fjärilar i magen gick jag i måndags på jobbintervju för att bli lärarvikarie i höst (under mitt studieuppehåll tills november) och lämnade stället som nyanställd, woho! Jag älskar att undervisa - det ska bli superkul! Strax därpå mötte jag upp Anniina som kånkade på våra resväskor och som vi rullade med oss hela vägen till Centralstationen och upp på ett tåg som tog oss till en mini-semester hos mina föräldrar! 
 
 
Söt som en somrig jordgubbsglass, min fina Anniina! 
 
 
Vi spenderade tre härliga dagar hemma hos mina föräldrar och umgicks massor med min mamma och lillasyster, spelade spel, såg på film, satt uppe och viskade till sent på kvällen och tog promenad och joggingtur i den fina naturen omkring. Jag tröttnar aldrig på den vackra utsikten från mina föräldrars bakgård! 
 
 
 
Solnedgång på baksidan. Suck, så fagert...! Och tänk bara känslan av den lätta brisen som lyfter lite på hårtopparna, den salta doften av hav, synen av vatten i alla riktningar och värmen från kvällssolen! 
 
 
 
En morgon när vi vandrade ner till vattnet utbrast Anniina: "Men det är ju som ett litet mini-Grekland här! Förutom träden i bakgrunden, men jag har aldrig sett så klart vatten i Sverige!" 
 
 
Strandpromenaden och utsikt över den ståtliga kyrkan. 
 
Jag älskar när viken är pyntad av små segelbåtar!
 
 
Efter min störtsköna lilla "week-end" med min finska låtsas-syster (jag skämtar alltid att det är "våra finska gener" när vi har något gemensamt) återvände jag igår hem och den här dagen väntar bara chillande och jag riktigt längtar efter att vara så utvilad att jag blir uttråkad! NJUT AV SOMMAREN, VÄNNER! JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER ATT VARA LEDIG! 

Comments

Inez

Alltså, wow! Vilka underbara bilder! Och grattis till jobbet! :D Vad är det du ska undervisa i?

Svar: Tack!! Jag har ingen aning än, jag har sagt att jag är öppen för alternativ så vi får se vad som dyker upp i höst! 😄
Viktoria

2016-06-16 @ 14:12:21
URL: http://mazraegangall.se

Emelie

Det här är ett tio-poängande Viktoria-inlägg, än en gång! Beundransvärt vackra bilder, beskrivande texter, känslomässig och personlig prägel, mys-stämning och massor av livspepp!
GRATTIS till jobbet, förresten, det låter ju kalaskul (och kommer passa dig som handen i handsken!).
Gör nu INGENTING till dess att det kliar i fingrar och ben på dig!!!! Det är en order!

Svar: Hihi åh, vad glad jag blir över sådana fina komplimanger!! Du är så snäll och härlig, vännen! TACK! Jag hoppas att jobbet blir kul, och jag hoppas att jag hinner bli rejält uttråkad så fort som möjligt nu!
Viktoria

2016-06-16 @ 23:47:43
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0