Milstolpar jag fruktar/längtar till i sommar

 
 
Hej alla fina! Det här är årets sista vårdag! Den spenderar jag just nu med att sitta och le i min nya, vita skjorta och vara lite smånöjd över att jag börjar få sommarfärg i ansiktet, trots att juni inte börjar förrän imorn! Nu när jag nyligen har passerat en milstolpe i min närliggande framtidsplan (att göra fysiologiomtentan) spånar jag inför mina nästkommande mål, och tänkte dela med mig lite av mina planer inför sommaren! 
 
 
 
 1. Genetikomtentan, om nästan två veckor. Jag har varit lat i två dagar efter tentan i lördags, men nu ska jag verkligen försöka ladda upp på nytt för att göra genetiken. Det är ju ändå bara en liten 2-veckorskurs och inte en 6-veckorskurs som den jag nyss pluggat till, så detta ska allt gå att genomföra. 

 2. Sommarlov. Direkt efter genetiktentan tänker jag vara ledig ett tag och inte plugga. Jag ska göra roliga saker som att ligga i solen och läsa böcker, träffa vänner, cykla, pyssla, åka hem till mina föräldrar, fira midsommar, heja på Fredrik under Vätternrundan och se på tv-serier. Ren sommarlycka helt enkelt! 

 3. Sommaromtenta i anatomi. Eftersom jag i år inte har något sommarjobb så ska mitt sommarjobb bli mina studier. I juli ska jag försöka studera som en tok till anatomitentan som jag aldrig gjorde nu i vår på grund av mina ångestproblem, och den 1 augusti ska jag göra sommaromtenta! Bring out the flashcards! 

 4. Paris omgång #1. En glad nyhet är att jag under de två första veckorna av augusti ska åka till min gamla värdfamilj i Paris och vara tillfällig au pair åt dem!!! De frågade mig nyligen om jag ville komma och självklart svarade jag ja! Det är ju en underbar chans att få återse och umgås med mina älskade värdbarn Valentin (6 år) och Adrien (4 år), plus att jag kan ge min franska lite välbehövligt underhåll. 

  Under min skype med värdfamiljen förra veckan: 
  Jag:  "Du Valentin, jag tänkte bara kolla med dig om det är okej att jag kommer och hälsar på i sommar?"
  Valentin stannar upp, spekulerandes.  "När?" 
  Jag:  "Efter din semesterresa på Korsika." 
  Valentin:  "Oui. C'est TRÈS okey." (Ja. Det är JÄTTE-okej.) Haha!

 5. Paris omgång #2. Jag hade ju inte förutspått att min värdfamilj skulle bjuda dit mig, så jag och Fredrik hade ju redan bokat en resa till Paris under den sista veckan i augusti. Vilket betyder att efter två veckors au pair-jobb sätter jag mig på ett plan tillbaka till Sverige och är där i 9 dagar innan jag och Fredrik åker tillbaka till Paris för en romantisk resa tillsammans! 
 
 
Voilà! Det är mina kommande milstolpar att frukta/längta till, och självklart ser jag mest fram emot de sista två punkterna!!! Hoppas att ni kommer ha en strålande sommar - den börjar imorgon! 

Comments

Erica

Härligt med Paris! Har faktiskt aldrig besökt Frankrike, men verkar helt underbart :D Lycka till med alla tentor! Och ha en jättebra dag :D

Svar: Åh, det måste du göra! Det är helt underbart!! Paris och rivieran är magiska ställen att se - men å andra sidan har jag inte så mycket att jämföra med eftersom jag knappt varit någon annanstans än där! Tack så mycket, och ha det superfint du också! :D (Btw, snyggt kortklippt hår!)
Viktoria

2016-05-31 @ 19:37:20
URL: http://ericaskyllkvist.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0