Om en vecka: Göteborgsvarvet!

 
Göteborgsvarvet närmar sig slutligen - tänk att jag har väntat i 8 månader på detta! För några dagar sedan tog jag, Anniina och Olivia en lång springtur i den brännande solen och övade på att springa över de två broarna som vi kommer korsa under varvet! Vi började på Järntorget, sprang över Göta Älvsbron, längs vattnet på Lindholmen (så himla vackert) och slutligen över Älvsborgsbron (till vänster i bild).
 
Vi korsade mellan irriterade cyklister och glada solnjutande göteborgare, medan vi höll uppe konstanta diskussioner och njöt av att upptäcka nya omgivningar. Springturen gick grymt bra, även om vi blev uttorkade och möra, och vi alla tre är taggade på att springa om en vecka!!! Någon annan härlig motionär som ska springa? 

Comments

Mamman

1987: Nu har jag avverkat mitt tredje Göteborgsvarv. Det var kyligt men när jag väl kom igång gick allt bra. Jag startade i den seedade gruppen och det var toppen, inte så trångt och det var ganska avspänt. Tidigare år har det varit så himla trångt i startfållan så det inte ens funnit plats till att delta i Friskis uppvärmning. Som vanligt blev jag omsprungen den första halvan av banan. Jag var inställd på att bli omsprungen då och jag visste att jag inte kunde hänga på någon i det skedet av loppet så jag hade ingen draghjälp. Vid 13 km kom jag ihop med sådana som sprang i mitt tempo. Vid Älvsborgsbron sprang en klubbkompis ikapp mig. Kul att se ett känt ansikte. Utefter banan stod det fullt med folk, orkestrar och applåderande publik som skrek och sjöng. Heja tjejen! Bra där, kämpa här med killarna! hörde jag ofta. Som vanligt blev det jobbigt mot slutet. 20 km-skylten var efterlängtad men ännu härligare var det att komma till målet på Slottskogsvallen! Trött, nöjd och glad. Efter loppet mådde jag inte toppen och som alltid var jag sugen på salt godis! Ännu ett halvmaraton var avklarat och när jag gick från tävlingsarenan tänkte jag att om två veckor ska jag springa dubbla distansen i Stockholm. Oj, det kommer bli jobbigt!

Svar: Åh vad spännande att höra :D :D :D
Viktoria

2016-05-14 @ 15:40:45

Rebecka E

Kan du inte skriva ett inlägg med hur du har peppat och tränat inför Göteborsvarvet? :)
Kram!

Svar: Hej Rebecka! Jag skrev lite i Göteborgsvarvsinlägget! :D Kram på dig!!
Viktoria

2016-05-15 @ 18:11:09

Maja

Hej Viktoria!
Kan du inte förklara hur en vanlig träningsdag ser ut för dig? vad du äter osv.
mvh,
Maja

PS. älskar att läsa din blogg, den är som en rykande tekopp en regnig höstdag

Svar: Hej Maja! Sanningen är att jag har inget speciellt schema för varken mat eller träning (förutom att jag tränar ca 3 dagar i veckan), så det hade nog inte varit någon intressant historia, haha! Men ÅH, vilken fin komplimang!! Bästa jag hört på länge!
Viktoria

2016-05-16 @ 14:44:02


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0