Tentatokigheter och morsdagsmys

 
Under fredagskvällen kladdade, klottrade och mumlade jag information i en hastighet där det knappt blev förståeligt, och kl 22.09 gav jag upp och lämnade tappert min tenta i ödets händer. På lördagsmorgonen vaknade jag taggad och bestämde mig för att den fina morgonen var värdig en cykeltur till tentasalen på Viktoriagatan 30. (Fint namn på en gata, eller hur?) 
 
Försvunnen i tentans hypnotiserande värld tyckte jag att de två första timmarna flög förbi när jag automatiskt och snabbt svarade på alla frågor som jag kunde väl, och sedan spenderade jag ytterligare en timme och tjugo minuter på att klura på de som jag hade mindre koll på. Överlag kändes rätt så bra, som om att det kanske kan ha gått vägen den här gången - håller tummarna. 
 
 
 
Sedan var det en sådan lyx med en helg ledig! Jag och Fredrik åkte hem till min familj och hälsade på mellan lördag och söndag, vilket var himla mysigt. På söndagen var det dags för det sedvanliga Mors Dag-firandet hemma hos mormor, där stora delar av släkten var med! 
 
 
 
Mamma hade bakat en supersnygg, god tårta som vi firade fyra mammor med: mormor, mamma och mina två mostrar! Tårtkalaset på mormors inglasade altan var härligt - jag fick nästan sommarlovskänslor! Sedan var det dags att säga på återseende till kära mamma när jag, Fredrik och Veronika skulle bege oss tillbaka till Göteborg. Jag är så tacksam för allt min mamma gör för mig, och jag älskar henne tokigt mycket! ♥ 

Comments

ISA

gissar att det där är syrran va!? som kopior! haha. Mysig post-tenta aktivitet :)

Svar: Haha, tycker du?! Nu när vi har olika färg på håret tycker jag vi är mer olika än någonsin! ;D
Viktoria

2016-05-30 @ 22:55:46
URL: http://isabyl.devote.se

Mamma

Tack Viktoria! Jag älskar dig jätte mycket!

Svar: Kärlek på dig mamma! <3
Viktoria

2016-05-31 @ 04:10:37


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0