Inspirerande studiemiljö

 
För det mesta har jag gnuggat geniknölarna hemma vid köksbordet för att förstå olika sjukdomsmekanismer, men i förrgår bjöd min syster in mig att hänga med till Handelshögskolans bibliotek för att studera tillsammans. Nyfiken som jag var på att besöka detta välkända bibliotek följde jag glatt med - och jag var inte besviken! 
 
 
 
Vi satt på balkongerna på våning 3 som tillhörde en enorm tyst läsesalen och hade en superhäftig utsikt! Både kunde vi speja ut mot den livliga gatan utanför om man ville tänka på något annat en stund, och annars om motivationen hotade med att ge upp kunde vi bara titta runt på mängderna av andra studenter som pluggade flitigt och bli inspirerade av dem! Dessutom älskade jag den fina takkronan som lös upp rummet! 
 
 
 
Det var härligt att ha min syster där också eftersom vi då och då kunde viska och fnissa väldigt lågt - under trevliga små pauser från studierna. Dessutom kunde vi luncha tillsammans och ha en välbehövlig (högljudd) babbelstund! 
 
 
Tänk att även denna dag var en bra dag! 
 
 
Jag studerade hjärtsjukdomar och fick väldigt mycket gjort - det var den inspirerande studiemiljön och det härliga sällskapet som gjorde tricket! 
 
 
 
Vid 16-tiden gick vi därifrån supernöjda med dagens insatser - så nöjda att vi bestämde oss för att plugga tillsammans igen senare i veckan ... Nämligen idag! Nu ska jag bege mig iväg mot ett annat bibliotek och möta upp min syster för ännu en hård pluggdag! Ha det underbart, kära du, och låt ditt leende leda vägen! 

Comments

Melody

Wow, vilket fantastiskt vackert bibliotek. Smart sätt att studera i en lugn miljö bland andra studenter som inspiration och tillsammans med sin syster som den alla bästa motivationen.

Svar: Ja, det var verkligen superfint och effektivt!
Viktoria

2016-11-03 @ 08:43:25

Jenn - forever abroad

Åhh minns tillbaka studietiderna. Vi hade ett väldigt härligt bibliotek i Jönköping där jag pluggade. Det var en gammal gjuterihall, som en fabriksbyggnad i tegel. Mellan pluggandet drömde jag mig alltid bort till, tänk om det här var mitt hem, hur skulle jag inreda det då... ;)

Svar: Helt underbara tankar att sysselsätta hjärnan med i pluggpauser! Visst är det härligt med inspirerande bibliotek!
Viktoria

2016-11-03 @ 09:23:56
URL: http://jennifersandstrom.se

FrökenTV, bloggen om tv och film

men åh serunderbart ut att sitta sådär ju :D

Svar: Javisst gör det?
Viktoria

2016-11-03 @ 11:04:34
URL: http://efji.blogg.se/

JUNITJEJ

Så mysigt det såg ut att sitta där och plugga.
Vilka fina anteckningar du gör!

Svar: Nämen tack så mycket!
Viktoria

2016-11-03 @ 12:40:02

Fanny

Ser ut som ett riktigt bra ställe att plugga på!

Svar: Det var grymt!
Viktoria

2016-11-03 @ 15:19:47
URL: http://anannanland.blogg.se

Anonym

Å gillade att plugga i högskolebiblioteket. Kändes så inspirerande och så gick det att hämta litteratur direkt att bläddra i. Saknar den tiden lite. Det är ändå skönt att vara "färdig" lärare.

Svar: Jag förstår att det måste vara härligt att vara klar också! Var tid har sin charm :)
Viktoria

2016-11-05 @ 18:35:00


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0