Snapchat week summary

Den app som tar upp mest batteri på min mobil är tveklöst snapchat. Jag älskar alla "in the moment-bilder" som jag tar och får; de är så fulla av liv och lust! Det kan vara allt från sköna vardagssituationer till festliga tillfällen. Eftersom mitt liv främst har dokumenterats via denna app på sistone tyckte jag att det kunde vara passande att presentera några höjdpunkter från den senaste veckan... snapchat-style. 
 
 
Tis 27 sep. Anniina bjöd på smarrig finsk choklad och te medan hon, Joel och Olivia roade mig med senaste anekdoterna från läkarprogrammet. Vi gick även på safari i Slottsskogen och fick slutligen till en snygg sälfie vid säldammen (höhö)
 
 
 
Tors 29 sep. Den strålande Malin kom och lekte bakstuga tillsammans med mig. Vi skapade fina äppelmuffins efter detta recept, som vi avnjöt med en god kopp te efteråt. 
 
 
 
Lör 1 okt. I helgen var jag och Fredrik och hälsade på min familj och samtidigt tog en sväng till Orust och shoppade på Göksäter (vilket är nästan som ett mini-Ullared)
 
Sön 2 okt. En romantisk middag på tu man hand hemma i lägenheten fick avsluta veckan på bästa sätt. 
  
 
 
Sön 2 okt. En vacker spegel fick flytta in hemma hos oss. 
 
Mån 3 okt. Min måndag startade med lite härlig meditation (tips: Mindfullness Appen II) och ett stärkande yogaträningspass (tips: Yoga with Adriene på youtube)
 
 
 
Mån 3 okt. Min fina Ladurée-påse var perfekt att frakta en liten present i till min vän Emelie som jag spontant bestämde möte med. Jag hade saknat min lilla guldlock, och njöt av att äta tacos med henne samtidigt som vi berättade det senaste som hänt i våra liv. 
 
 
 
Mån 3 okt. Det var vackert väder ute hela dagen och jag njöt av höstvärlden utanför dörren. Efter Emelie-besöket hämtade Fredrik upp mig och vi åkte och hämtade den enorma säng som vi beställt för flera veckor sedan. Det var ingen dans på rosor att kånka upp alla delar tre våningar upp, men oj vad nöjda vi var när vi fick sova första natten i det stora sovrummet i vår nya dubbelsäng! 
 
 
 
Tis 4 okt. Denna dag startade med ugnsbakad kakaogröt och solsken! Kanske blir det någon kanelbulle senare under dagen med tanke på vilken dag det är. Ha en fin dag! 
 
Som ni ser består min snapchat-story främst av selfies, leenden, sol, blommor och glada emojis! Livet har riktigt lekt med mig den senaste veckan! 

Comments

Emelie

åh FLER sånahär inlägg! Nu har jag ju redan sett dem en gång, dina snaps (älskar dem!), men samtidigt är det så fint att se en sammanfattning... Mer!!!

Svar: Vad trevligt att du gillade dem! :D
Viktoria

2016-10-04 @ 15:38:01
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Lena

Åh, vilka härliga bilder! Ser ut att ha varit en bra vecka! :D

Svar: Ja men visst! :D
Viktoria

2016-10-04 @ 16:07:27
URL: http://ozkagardens.se

Louise

vad studerar din pojkvän (om han studerar) haha
kram!

Svar: Han har gått tre år på Chalmers och blivit byggingengör, sedan ett år ytterligare på YH och blivit fukttekniker - men nu jobbar han med utredning av inomhusmiljöer! Kram på dig med Louise! :)
Viktoria

2016-10-04 @ 22:56:52


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0