Snapchat week summary #2

 
Tis 11 okt. Kunde inte låta bli att motiveras av alla vackra skrivböcker och kalendrar i bokhandeln, så en riktigt fin prickig bok fick följa med mig hem och uppleva mitt frenetiska skribblande samma kväll. Samtidigt låg Fredrik bredvid och använde mina gossedjur som kuddar, men jag tyckte mest det såg ut som en gullig tecknad bild där Nalle satt på Tintins axlar medan Doudou hängde bredvid. 
 
 
 
Fre 14 okt. Jag vaknade till en fantastiskt vacker morgon med rosa-blå himmel och magi i luften, som jag beundrade fröjdfullt medan jag avnjöt min frukost. 
 
 
 
Fre 14 okt. På fredagskvällen hade jag och Fredrik fått entrébiljetter till Göteborgs choklad-, lakrits- och delikatessmässa i present! Det blev mycket wow-ande åt dofter, syner och smaker...! Fredrik blev mätt en stund efter allt chokladsmakande men mitt chokladsug sviker ALDRIG! 
 
 
 
Lör 15 okt. På lördagskvällen var vi hemma hos Anniina för att borra lite hål i väggar och tak. Det var en sådan där mysig kvällsstund när man njuter av te, värme och vänskap inomhus, och är lycklig över att man inte är ute i mörkret och kylan. 
 
Sön 16 okt. Jag vaknade före herrn och bestämde mig för att unna honom lite vardagslyx med frukost på sängen! Han förstod först knappt vad som hände (eftersom han hade varit uppe sent på natten kvällen innan för att snickra ihop IKEA-möbler), men sedan blev han riktigt glad och tacksam över vår trevliga frukost i den gosiga sängen.
 
 
 
Sön 16 okt. ... och tydligen snapchattar jag ofta i sängen, för här är ytterligare en stund senare på dagen, då jag och Fredrik vilade oss efter att ha städat och satt ihop fler möbler tillsammans med mina föräldrar som var här på besök. Jag bläddrade i den intressanta inflammationsboken medan det snarkades intill mig. 
 
 
 
Sön 16 okt. Återigen piggade jag upp pojkvännen med mat (=nyckeln till hans hjärta likväl som hans humör), nämligen lite höstmys med äppelmuffins, äpplebitar, kaffe och te! 
 
 
 
Mån 17 okt. Idag kände jag mig som full skogsmulle när jag klädde mig i oömma, varma kläder och spatserade med en ryggsäck upp till min syster. Detta var för att vi sedan skulle bege oss av på upptäcktsfärd i skogen! Jag kände mig som ett barn på nytt när vi gick över barr och mark, under gulnande träd och en smått droppande himmel. 
 
 
 
Mån 17 okt. Efter en stunds promenad hittade vi ett trevligt berg där vi slogs oss ner och åt vår medhavda fika. Te, macka, banan, äpple och en liten kaka var en bra belöning som vi njöt av under en lång stund medan vi diskuterade och analyserade våra livssituationer. Det kändes som att den naturliga miljön gjorde mig mer klartänkt på något sätt och jag insåg hur mycket fina saker som finns i mitt liv!
 
Det var mycket kallare, obekvämare och blötare att sitta utomhus än om vi hade fikat inomhus - men också var det mycket härligare, spontanare och mer minnesvärt! 

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0