Allt som gör att jag har en bra morgon

 
Det är onsdag den 28 september - vad ska du hitta på idag? Jag sitter vid det rosprydda köksbordet och har en mysig, lugn morgonfrukost. Jag blickar ut genom fönstret mot den molniga himlen (och på den otroligt fula, röda kranen som dykt upp idag och förstör vår vackra utsikt över Änggårdsbergen) och samtidigt tänker jag att det här kommer bli en riktigt bra dag.
 
Därför att jag tänker vara ett berg idag. Inga blåsiga intryck från den utomstående världen ska rubba mitt inre goda humör idag. Jag ska ge mig ut i världen (eller åtminstone till Göteborgs innerstad), men jag tänker behålla samma mysiga känsla inom mig som jag har nu - den som säger: "Jag mår bra. Det är en fin dag idag; en dag som är värd att uppleva!"
 
 
 
Jag stornjuter även av de otroligt vackra rosorna som min moster Kristina gav till mig när hon och min mormor var här på besök i måndags! Varje gång jag kommer ut i köket blir jag uppiggad på nytt när jag får syn på dem. Romantiker som jag är kan jag ibland bara sitta vid köksbordet, ha huvudet lutat mot ena handen, titta på rosorna och sucka belåtet. Livsnjutning deluxe. 
 
 
 
Uppmärksamma betraktare av mina bilder kan även notera att jag denna morgon - tro det eller ej - tog fram systemkameran när jag fick lust att fota min frukost! Vilket härligt tecken på att jag börjar hitta tillbaka till mitt forna, kreativa, glada jag! Jag fick faktiskt leta på flera ställen innan jag hittade kameran, eftersom jag inte använt den sedan innan flytten, men när den väl låg i min hand opererade vi  lika smidigt som gamla vänner för att producera fram några behagliga bilder! 
 
 
 
Pricken över i var nog användandet av min lilla uppsättning av Mon Amie-porslin, inte sant? Jag som älskar mönster och kontinuitet fann det en fröjd att göra i ordning, fotografera och äta från den ljuvliga servisen som jag aldrig tröttnar på! 
 
Ha en fin dag, fina människor, och kom ihåg - var ett berg och låt ingen annan rucka på ditt goda humör idag! 

Comments

Jenn - forever abroad

Så många bra saker. Älskar det där porslinet, det är så fint. Och att ha blommor hemma förhöjer liksom allt. Sen så: att vara ett berg, helt rätt!

Jag hittade btw hit på något sätt via Christines Stories som länkade till en blogg som länkade till dig ;)


Svar: Tack så mycket! Ja, visst kan många fina saker i livet göra en glad! Haha, nämen vad kul! Var det från Emelies blogg (sockerskrin) som du hittade hit?
Viktoria

2016-09-28 @ 09:36:56
URL: http://jennifersandstrom.se

Emelie Blad

Du gör mig så varm och glad! Och bilderna är kalasvackra, vad fint att du börjar finna livslustan igen..! :*

Svar: Hihi, tack min vän! Det känns verkligen som att livet blir härligare och härligare att leva för varje dag!
Viktoria

2016-09-28 @ 09:44:32
URL: http://sockerskrin.blogg.se/

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Gud va mysigt<3

Svar: Kul att du tycker det! :D
Viktoria

2016-09-28 @ 12:17:00
URL: http://mariaanderzon.se/

Anna

Så underbara bilder! Och vilket underbart sätt att tänka, att vara ett berg! :)

Svar: Tack, vad snällt skrivet! :D
Viktoria

2016-09-28 @ 16:32:45
URL: http://dcentury.se

lovisa

sicket mys! verkligen bloggvänligt porslin! :D

Svar: Ja eller hur! 😍
Viktoria

2016-10-15 @ 15:42:04
URL: http://polichinelle.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0